Anmeldelser af Trattoria Campo de' Fiori

 

Restauranten er blevet anmeldt i nedenstående medier. Klik på logoet for at læse hele anmeldelsen.

 

 

 

Politikens anmelder skriver bl.a.:

 

"Hvem skulle have troet, at Søborg Hovedgade kan stille med et af de mest uforstilte trattoriaer i hovedstadsområdet? Næppe mange, men tilfældet er, at der på de kanter, i et lille lokale med plads til kun 22 gæster, bydes på mad, som vor mama lavede den.


Ikke så meget pjat, og slet ikke nogen turistleflende indpakning a la flasker i bast, men derimod høj stemning og stor lokal tilstrømning.


Og det er ikke uden grund, for gæsterne får smæk for både skilling og smag, og desuden møder man den særlige italienske gæstfrihed og varme under hele."

 

Berlingske anmelder skriver bl.a.:

 

Det var som sagt ikke en aften uden skønhedspletter, men dem tilgiver man gerne. For i stedet får man noget efterhånden så sjældent som en restaurant, der uden prætentioner om at være stor og avanceret gastronomi laver velsmagende mad med gode råvarer, enkel kogekunst og hjertet på rette sted – samt ikke at forglemme tre retter for 280 kr. Tættere på Rom kommer man ikke uden at skulle ofre en flybillet til den evige stad.

 

 

Gourmetguiden 2011

 

Q - mærket for rigtig italiensk mad uden dikkedarer 2013

Q - mærket for 100% italiensk mad uden dikkedarer 2014-2015

 

Whiteguide - København 2014

Whiteguide - København 2015

 

 

 

 

 

Åbningstider: Tirsdag-lørdag kl. 18.00 - 23.00 • Søndag-mandag: Lukket • Køkkenet lukker kl. 21.30

TRATTORIA Campo De' Fiori Da Enzo • Søborg Hovedgade 12 • 2870 Dyssegård • Tlf: 3966 8240 • E-mail: campodefiori@live.dk